Просто не можеш да направиш компромис, когато става въпрос за качеството на твоят музикален инструмент. Ние от tarambuka.net наистина разбираме от тези инструменти и държим нашите клиенти да получат най-доброто на пазара на най-добрата цена.

Ние сме наясно, че тези инструменти не са лесни за откриване на местно ниво, така че внимателно подбираме нашите продукти и ги внасяме директно от производителите, като се опитваме да поддържаме голямо разнообразие от тарамбуки.

Винаги полагаме усилия, за да инспектираме качеството на всички наши продукти преди изпращането им, за да сме сигурни, че са в перфектно състояние.

Всички тарамбуки, които предлагаме са ръчно изработени и с най-високото качество на пазара. Целта ни е да предложим конкурентни цени, бърза доставка и невероятни промоции!

Независимо, дали сте професионален музикант, който просто желае да добави нов инструмент към своята лична колекция от тарамбуки или тепърва започвате да се учите да свирите на тарамбука, ние ще ви предложим автентични и ръчно изработени инструменти, които ще отговорят на вашите нужди!

През 2021г. стъпихме на румънският пазар www.tarabana.ro